MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

4 X ITALIAANSE ELEGANTIE

La Femme Prada Intense is een Orientaalse bloemengeur met als topnoten plumeria en ylang ylang. In het hart zit tuberoos, oranjebloesem en jasmijn. De noot in de basis die zorgt voor het lichte Oriëntaalse karakter is patchoeli, afgetopt met vetiver, vanille en het eigenwijze iris. Een aantal ingrediënten doen denken aan de compositie van Chanel N 5, maar deze Prada geur is beduidend jeugdiger en frisser.

 La Femme Prada Intense €72,80 35ml, €100,10 50ml, 142,20

 Bvlgari’s Goldea 'The Roman Night' is gewijd is aan de Romeinse godin van de nacht. De intense chypre geur is muskachtig en bloemig en een aanvulling op de bestaande Goldea-collectie. Fijne toevoeging zijn een Bath & Shower Gel en Body Lotion.

De Romeinse parfumeur juwelier stelde een eigentijdse geur samen met fruitige geurnoten van jasmijn en tuberoosbloesem die geaccentueerd worden door topnoten van weelderige moerbeien. Het chypreachtige karakter wordt voortgebracht door zwarte musk, in combinatie met een uiterst puur hart van patchoeli en een verfijnd vleugje vetiver.

Goldea The Roman Night Eau de Parfum €60 30ml, 50ml €90, 75ml € 108, Bath & Shower Gel€25 100ml, Body Lotion €32 100ml

De Giorgio Armani Sì collectie bestaat sinds 2013 uit een aantal veelzijdige geuren waaronder de Sì Eau de toilette met delicate frisse fresia en de elegante Sì Eau de Parfum Intense met een chypre-akkoord.

Sì Nacre is de nieuwe feestelijke limited edition van 2017, waarvan de sprankelende roze geur je tegemoet komt. Op de huid blijft een glinsterende parelmoerachtige glow achter.

 Sì Nacre Limited Edition 50ml €96. Exclusief bij alle ICI PARIS XL filialen vanaf begin Oktober 2017. Al te koop Sì Eau de Toilette 50ml€67. Sì Eau de Toilette 100ml €108

Dolce & Gabbana introduceert een lichtere interpretatie van The One. Het nieuwe The One Eau de Toilette is een sensuele en vrouwelijke geur met een toegevoegde verfrissende twist die de basisnoten van de Madonna-lelie versterkt. De witte bloemblaadjes van de lelie zijn ‘bestrooid’ met goudkleurig stuifmeel en de bloesem van Italiaanse bergamot, mandarijn essences en sappige witte perzik. Ylang moheli omhult de lelie facetten en wordt versterkt door delicate oranjebloesem en een honingzoete mos absolute. Een drydown van vanille, vetiver en muskus omhult het uitbundige boeket in een verleidelijk geurspoor. The One in haar meest intense uitvoering is The One Essence, gecreëerd door Michel Girard. In de The One collectie vind je ook The One Eau de Parfum, een intensere compositie van Christine Nagel.

The One Eau de Toilette 30ml €54, The One Eau de Toilette 50ml €76, The One Eau de Toilette 100ml €101