MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

DECLÉOR: DOE HET ZELF 100 % ORGANIC TREATMENT

HARMONISCHE AROMATHERAPIE

Even 30 minuten van de wereld zijn, klinkt dat niet als pure bliss? Het geheim is de nieuwe Harmonie Calm Organic Decléor-behandeling met de krachtige essentiële olie van de Damascus Roos. Een weldaad voor de gevoelige huid. De Harmonie Calm Organic-lijn is Decléors eerste biologische productlijn

Onlangs onderging ik zo’n fijne behandeling. Maar heb jij voor een salonbezoek geen tijd, geen nood, met de drie nieuwe Rose D’Orient-producten doe je deze behandeling zelf professioneel thuis.

1.De was-achachtige crème Aromessence Rose d'Orient Baume de Nuit Apaisant ruikt net als de andere producten heerlijk verkwikkend. Je brengt slechts een heel klein beetje ’s avonds aan op de gereinigde huid met lichte, herhalende bewegingen. (15ml €39).

2.Aromessence Rose d'Orient Serum-Huile Apaisant zit in een sierlijke amfora flacon. Verwarm 3 druppels in je hand, snuif het serum op, sluit je ogen en aai de olie op je huid en geniet! (15ml €51).

3.Cream & Masque 2in1 Apaisant Confort zit in een tube en je brengt de crème dagelijks aan op een schoon gezicht na het Aromessence Rose d'Orient serum. Als masker gebruik je het één keer per week en breng je een dikkere laag aan dan normaal. Lekker laaten intrekken, en dus niet afspoelt. (50ml €49).

Zoals gezegd de Harmonie Calm Organic-lijn is Decléors eerste biologische productlijn, dat houdt in dat het biologische certificeringsproces COSMOS Organic is gecertificeerd door ECO-Cert Greenlife volgens de COSMOS-standaard. Het Cosmebio-label garandeert de authenticiteit van het unieke organische cosmetische formuleringsproces voor het assortiment. Meer info: http://cosmos.ecocert.com

Gecertificeerde biologische cosmetische producten hebben striktere regels aangaande natuurlijkheid: minimaal 95% van de ingrediënten moeten van natuurlijke oorsprong zijn en minimaal 20% van de ingrediënten moet uit biologische landbouw komen.De effectiviteit van gecertificeerde biologische cosmetica is vergelijkbaar met die van conventionele cosmetica. Essentiële oliën hebben bijvoorbeeld bewezen werkzaamheidsresultaten gelijk aan of soms hoger dan synthetische ingrediënten.

Check deze link voor een behandeling en de producten: https://www.decleor.nl/nl/produkten/