COUCOU: WORK-OUT VOOR JE GEZICHT

BEAUTYROLLER VAN THE COU COU CLUB

Een eeuwenoud Chinees beautyritueel herleeft! Geroemd als de: ‘work-out voor het gezicht’, ‘natuurlijke facelift’, ‘gezichtsafslanker’ en ‘verjongende beautytool met helende werking’, lanceert The Coucou Club haar eerste product: Coucou Jade & Rose Quartz Rollers.

De rollende beweging zou voor een betere doorbloeding zorgen en bevordert lymfedrainage (de afvoer van giftige stoffen) waardoor donkere kringen, wallen en opgeblazen wangen verminderen. Het klinkt ideaal voor vroege ochtenden. De gezichtsroller verstevigt de gezichtsspieren en verbetert de elasticiteit van de huid, waardoor je je gezicht een natuurlijke facelift geeft. Of het werkt? Geen idee, ik heb het nog nooit gedaan.

De Coucou Rollers zijn gemaakt van 100% natuurlijke jade (groene edelsteen) en rozenkwarts (roze kristal). Voor het ultieme effect rol je dagelijks vijf tot tien minuten over een gereinigde huid, eventueel in combinatie met een serum of dag- of nachtcrème. Tip: bewaar de Coucou Roller in de ijskast voor een extra verkoelend en verstevigend effect.

Coucou Jade Roller: €35. Coucou Rose Quartz Roller: €45 Verkrijgbaar via www.thecoucouclub.com

Vorige
Vorige

NOURISCHED: CLEAN BEAUTY ONLINE

Volgende
Volgende

DECLÉOR: DOE HET ZELF 100 % ORGANIC TREATMENT