MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

NARS: PUNKY LIMITED EDITION!

ROCK IT!
NARS lanceert op 22 oktober een limited edition Holiday Collection 2018 die is geïnspireerd op de provocerende punkmode van de 1970's. Voeg een gedurfde touch en glanzende schitter aan je stijl toe, kies voor een look met uitgesproken kleuren.

MIRROR MIRROR highlights: Provocateur Eyeshadow Palette €39. De vonken spatten er vanaf. Zes intensieve oogschaduwkleuren in een expressieve limited edition voor een feestelijke make-up, variërend van soft tot shocking tot in de kleine uurtjes. Gloeiend gewaagd.

Hot Tryst Cheek Palette €49. Provocerend chic. Contour, highlight en breng kleur aan met deze zes limited-edition tinten en toon je van je chique kant. Vier iconische blushes en twee highlighting poeders die zich als een tweede huid op je gezicht vleien, samengebracht in één fraai palet.

Powermatte Lip Clash Coffret €45. Vervaarlijk verleidelijk. Krachtig gekleurde lippen met deze vier Powermatte Lip Pigments; twee van onze klassieke formules en twee tinten Powermatte Lip Luster in een limited-edition.

De NARS Holiday Collection 2018 is vanaf 22 oktober 2018 te koop via debijenkorf.nl en de Bijenkorf in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam