MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

JUST IN: GISOU HONEY INFUSED HAIR PERFUME

HONING VOOR MOOI HAAR

Gisou by Negin Mirsalehi lanceert na Gisou Hair Oil en een Gisou Hair Mask een gloednieuwe variant: Gisou Honey Infused Hair Perfume. Een delicaat haarparfum, en de Gisou-geur in de puurste vorm.

De 3-delige Gisou-lijn (Perzisch voor gouden lok) is geïnspireerd door Mirsalehi's passie voor honing en bijen. "Bijenteelt zit in mijn bloed. Het zit al zes generaties in mijn familie - ik ben opgegroeid in de bijentuinen van mijn vader die in Iran alles leerde over bijenteelt, dat wekte mijn nieuwsgierigheid,” zegt Negin.

Het idee van haarproducten verrijkt met honing kwam van haar moeder: “Mijn moeder is kapster en ontdekte de hydraterende en verzachtende werking van honing. Ze zegt altijd: honing is als voedsel voor je haar is. Toen ik me als tiener bewust werd van mijn uiterlijk, nam ik het advies van mijn moeder aan en probeerde haar op honing gebaseerde formule. Ik beweer niet dat gebruikers van Gisou direct prachtig lang, dik haar krijgen. Absoluut niet, maar hoe meer je op je haar let, hoe beter het eruit zal zien.”

Gisou Honey Infused Hair Perfume heeft als key ingredient honing en bevat een mix aan mineralen, vitamines en antioxidanten. Je sprayt het met een armlengte afstand over droog haar, wat je ruikt is een warme, vrouwelijke bloemige honinggeur. Gisou geeft je haar een gezonde zijdeachtige glans en is geschikt voor alle haartypes en bevat geen siliconen of sulfaat.

Gisou Honey Infused Hair Perfume €69 via gisou.com