MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

BIOSKIN: OPLOSSING VOOR DROGE HUID

SKIN REPAIR MOISTURISER

Het Britse Salcura Natural Skin Theraphy heeft in Engeland al een goede reputatie. In Nederland moet het betaalbare huidverzorgingsmerk dat gespecialiseerd is in natuurlijke producten voor de droge en gevoelige huid nog voet aan de grond krijgen.

Britse kinderen noemen Bioskin van Salcura een magische spray die een eind maakt aan alle vormen en gevolgen (jeuk) van een droge huid waaronder eczeem. Het merk claimt ook te helpen bij psorias. Bioskin is verkrijgbaar in 2 varianten: Bioskin Zeoderm is de Skin Repair Moisturiser en 99% natuurlijk en zit in een tube.

Bioskin DermaSerum is 98% natuurlijk en is als crème in een tube te koop, maar ook voor de huid die geen crème verdraagt beschikbaar als spray. Tijdens de presentatie toonden voor- en na- foto’s van een geïrriteerde huid opvallende verbeteringen. Binnen 4 tot 8 weken zou de huid weer vernieuwd zijn.

Bioskin Zeoderm €9,99 50ml €19,99 150ml. Bioskin DermaSerum €13,99 50 ml. Bioskin DermaSpray €16,99 100ml €32,99 250.ml www.salcuraskincare.nl/bioskin