MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

MARIA NILA: INVISIDRY SHAMPOO

EEN GLOEDNIEUW STYLINGPRODUCT

De Invisidry Shampoo is een lichte poeder-spray die het haar en de hoofdhuid snel opfrist. Voor haar dat verfrissing en textuur nodig heeft.

Deze nieuwe droogshampoo absorbeert gemakkelijk natuurlijke haaroliën van de hoofdhuid wat het gevoel geeft van fris gewassen haar, zónder witte waas. De shampoo bestaat uit rijstzetmeel, een ingrediënt dat bekend staat om de capaciteit om dieper in het haar te gaan dankzij de kleine moleculen. In vergelijking met de originele droogshampoo uit de Style & Finish lijn van Maria Nila, geeft de Invisidry Shampoo een lichtere hold en laat het product geen sporen achter in het haar. Daarom werkt de Invisidry Shampoo perfect op zowel blond als donker haar.

Net als alle andere Maria Nila producten is de Invisidry Shampoo sulfaat- en parabenenvrij, cruelty free en bevat 100% veganistische ingrediënten.

Cadeau tip: Maria Nila lanceert zes nieuwe giftboxen geïnspireerd op hun care & style lijn. Elke box bestaat uit een shampoo en conditioner voor verschillende haartypes. Ook bevat elke box een gloednieuwe handzeep die geïnspireerd is op vier Zweedse geuren. €54,- voor de heal giftset en €41,- voor de overige sets.

Invisidry Shampoo 250 ml – € 25,00 100 ml – € 12,99. Vanaf dit najaar verkrijgbaar bij geselecteerde Maria Nilasalons en online via www.marianila.com