LOUIS VUITTON: GEURIG STATUS SYMBOOL

PURE GEURERVARING

Wie gezegend is met een neus voor tendensen, rook de geurkaarshype al van mijlenver. Toen de toonaangevende winkel Colette (dicht!) zo’n vijf jaar geleden opeens kostbare retailmeters wijdde aan eindeloze collecties geurkaarsen, was dat een teken aan de wand. In die tijd publiceerde een Brits onderzoek dat 1 op de 4 huishoudens geurkaarsen kocht.

Een geurkaars is zo’n aankoop/cadeau waar iedereen blij van wordt. Het liefst met prikkelende formules die de categorie vanille of lavendel overstijgen.

Louis Vuittons parfumeur Jacques Cavallier Belletrud creëerde vier poëtische briesjes: L’Air du Jardin, Île Blanche, Feuilles d’Or en Dehors Il Neige. Met deze geurkaarsen speelt Belletrud in op ervaringen en natuurmomenten, gelinkt aan huiselijk comfort. De ultieme winterkaars is Dehors Il Neige, een fusie van steranijs, kaneel en wierook. Ruik het en je ziet jezelf zitten op een bank, gehuld in een warme kasjmierdeken, buiten dwarrelen sneeuwvlokjes, binnen vlamt de haard.

LV-geurkaarsen zijn van pure was uit Grasse. Ze zijn luxe verpakt in wit keramiek en hebben bijzondere details, zoals een met de hand gekleurde lont en een naturel leren handvat dat verwijst naar Vuittons corebusiness, reizen. Een prachtig en exclusief cadeau.

Louis Vuitton. L’Air du Jardin, Île Blanche, Feuilles d’Or, Dehors Il Neige. 220g €175. Alleen verkrijgbaar in LV-winkels & via louisvuitton.com

Vorige
Vorige

FLORAÏKU: EEN POETISCHE GEURBELEVING

Volgende
Volgende

BUBBLE BUDDY: EIGENWIJZE VEGAN ZEEP