CHANEL: DE NIEUWE COLLECTION LIBRE 2018

MET GLANS: MAXIMALISME DE CHANEL

"Mijn voorliefde voor alles wat schijnt gebruik ik om elegantie en mode met te verenigen," aldus Gabrielle Chanel

Warme tinten met een luxe gouden gloed en glans. Chanels Collection Libre is gemaakt om modieus te sprankelen, zowel in de sombere herfst als tijdens de feestelijke Kerst. Het onbetwiste hoogtepunt? La Palette Caractére.

Elke Collectie Libre is gekoppeld aan de betoverende Chanel-wereld die vol zit met verschillende authentieke codes van Mademoiselle Chanel. “Door een klassiek symbool van het huis nauwkeurig aan te wijzen en intens te onderzoeken, haal ik uit die bestaande beelden nieuwe energie en ideeën”, legt Lucia Pica uit.

Dit keer liet Lucia Pica zich verleiden door het geliefde leeuwpictogram van Gabrielle Chanel. Met deze talisman legt Pica de grootsheid en emotionele intensiteit van het vakantieseizoen vast. De krachtige leeuw komt als decoratie terug in het exclusieve Le Lion de Chanel, een gloedvol verfijnd gouden poeder voor bijvoorbeeld op de jukbeenderen. Zeker weten, dit is hét pronkstuk is je toilettas.

De leeuw staat ook afgebeeld op vier Ombre Premières oogschaduw tinten in glanzende metallics – van mysterieus zwart, diep groen, warm koperkleurig tot oplichtend beige.

La Palette Caractère oogt als een oogschaduw palette maar bevat toch echt een boeiende range van vijf lipstick tinten. Het kleurengamma loopt gradueel op van helder rood naar diep rood, en van bordeaux naar een prachtige warme bruin tint. Je brengt de balsemachtige glanzende textuur aan met een fijn kwastje. De Maximalisme de Chanel collectie, inclusief nagellak en Rouge Coco gloss, is gelimiteerd, dus weer er snel bij.

La Palette Caractère Limited Collection €65, Ombre Première Crème Limited Collection €34, Rouge Allure Velvet N 5 Limited Collection €38, Ombre Premi`re Poudre €36. In 4 tinten. Limited Collection, Rouge Coco Gloss Limited Collection. In 2 tinten €32, Le Vernis Effet Spécial. In twee tinten. Limited Collection €25. Via onder andere chanel.com







#Createourself #CHANELMAKEUP #COLLECTIONLIBRE

Vorige
Vorige

ORGANIC: COMFORT ZONE SUBLIME SKIN

Volgende
Volgende

GLOW DOWN MAT MET ELLIS FAAS