ANYA HINDMARCH: WOW, HELLO, YES !!!

LUXE HUISGEUREN MET EEN TWIST

Gordijnen dicht, de kachel lekker hoog, en steek de geurkaarsen maar aan!

Fashionista’s kennen Anya Hindmarch als designer van hippe tassen. De Britse bedacht ook het zogenaamde customizen van tassen met luxe Anya Hindmarch stickers. Hiermee zette ze in modeland een mega-trend.

Deze winter maakt de Britse sfeer in huis met Anya Smells, een opvallende geurlijn met een grappige twist. Net als Hindmarch gewilde tassen zijn de kaarsen versierd met een luxe sticker van bijvoorbeeld een stel olijke kersen genaamd Candle Lip Balm. Qua geur kun je wat betreft deze kaarsen rekenen op kwaliteit en originaliteit. Zo ruikt de Candle Lip Balm werkelijk niet alleen naar kers maar ook naar het vruchtvlees van de pruim, granaatappelzaden en jasmijn. De ingredientenlijst vermeld verder Iris uit Florence, roos, Franse vanille, tonkaboon en muskus. Kortom dit is een weelderige fruitige geur, eentje om van te smullen.

Verrassend in de Anya Smells collecte zijn geurdiffusers die zijn vermomd als een stel potloden. Ze ruiken naar patchouli en cederhout. Je koopt dit exclusieve superleuke cadeau en de geurkaarsen in een van de Skin winkels of via skins.nl.

Anya Smells Diffuser geurkaarsen €55 175 gram in zes soorten, Anya Smells Diffuser €110 in 3 soorten.

Vorige
Vorige

TREND: DOE DE BUBBLEGUM LOOK

Volgende
Volgende

MOLTON BROWN: GEURIGE GLITTERS