MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

OP JE VERLANGLIJSTJE: GIORGIO ARMANI BEAUTY

PROBEER DE UNIEKE LIPSTICK FORMULE

Giorgio Armani Beauty viert met de HOLIDAY 2018 Collectie een aantal iconische Giorgio Armani Beauty producten. Van Rose d’Arabie, het parfum uit de Armani/Privé haute couture parfumcollectie, tot make-upproducten voor lippen en ogen. De limited editions zijn luxe verpakt in glanzend rood en zwart en versierd met Armani’s goudkleurige Holiday logo. Gegraveerde producten zorgen voor een persoonlijke touch zorgen.

MIRROR MIRROR Make-up artist Eva Agerbeek ging aan de slag met Giorgio Armani Ecstasy Shine lipstick in kleur 404. Het is één van de Ectasy Shine lipsticks die uitblinken door een hoogglanzende finish. De lichtgewicht lipstickformule heeft een zachte textuur die wordt vloeibaar na contact met de lippen. Exclusief verkrijgbaar in rood en paars.

Eye Quattro, de oogschaduwcollectie van Giorgio Armani Beauty, valt op door de filmische tinten. Voor de Holiday collectie bevat het limited edition palet exclusieve tinten van mosachtig groen tot intens, sprankelend goud. Dankzij een ultra-romige samenstelling verspreiden de tinten een zachte textuur over de oogleden, waarna een poederachtige finish achterblijft.

Armani Privé is de haute couture parfumcollectie van het merk, waarin de nadruk wordt gelegd op unieke, luxe geurnoten en kostbare, natuurlijke ingrediënten. Rose d’Arabie Eau de Parfum is samengesteld op basis van geurnoten van Rose Gallica en Rosa Phoenicia, beide afkomstig uit het Midden Oosten. Voor de feestdagen is deze sensuele geur verpakt in een zwarte flacon, versierd met het Armani Holiday logo in vorstelijk goud met een glanzend, ‘vintage’ effect

Giorgio Armani Beauty - Ecstasy Shine Christmas 2018 - 404 €36. Giorgio Armani Beauty - Eye Quattro Fantasy Palette 2018 €60. Armani Privé - Rose d’Arabie Christmas Edition 2018 €215. Via debijenkorf.nl