MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

BEAUTY SHOPPEN: AESOP STRIJKT NEER IN ANTWERPEN

ALLES ONDER 1 EASOP DAK

Liefhebbers van Aesop (sinds 1987) kunnen sinds deze week hun hart ophalen in Antwerpen, waar het Australische merk onlangs een vier-etages tellende superzaak opende.

Aesop, dat een reputatie heeft op het vlak van uitstekende service, kennis en uitleg van uitgekiende verzorgingsproducten, verkoopt in Antwerpen natuurlijk het hele Aesop assortiment.

Het interieur van de nieuwe Aesopwinkel is een mix geworden van modern/strak met een warme touch.

Denk aan afwerking van walnotenhout, waterbassins met rosé-gouden koperen kranen, vintage meubilair en een antieke kroonluchter en originele details van het eeuwenoude pand. Kortom: erg sfeervol.

Als klant ontdek je in de centraal gelegen Kammenstraat de een na de andere effectieve Aesop productlijn waaronder de complete ranges aan geuren, skin, hair en body care, met zowel botanische ingredienten als ingredienten uit het lab. Ook te koop de prachtige Aesop x Iris van Herpen collab, waar Mirror Mirror al eerder over schreef (zie foto).

Aesop Kammenstraat, Kammenstraat 19, Antwerpen. In Nederland is Aesop te koop via Skins, Humanoid en Piet Hein Eek en aesop.com