DIOR HOLIDAY LOOK 2018: MIDNIGHT WISH

DIOR ZIET STERREN

Het thema van de Dior Holiday Collection 2018 is de ster. En dat hemellichaam komt bij Dior niet zomaar uit de lucht vallen.

De ster was één van de geluksvoorwerpen van Christian Dior. Vlak voor het oprichten van zijn inmiddels legendarische modehuis vond de couturier op een avond een metalen ster op straat. Met de vondst van deze Lucky Star, durfde de bijgelovige Fransman het mode-avontuur aan te gaan. Anno 2018 vormt de ster de inspirerende leidraad voor de schitterende Midnight Wish Collectie.

Stralende sterren bezaaien letterlijk de texturen van de warme goudkleurige Diorblush en van twee fraaie 5 Couleurs Oogmake-up paletten, elk met verfijnde texturen. De Moonlight versie staat in het teken van zilver en bevat grijs, taupé, bruin en platina en is geschikt voor de mooiste glanzende ogen. De kleur goud staat centraal in het Lucky Star palet en wordt in het palet omringd door warme tinten van beige tot kastanjebruin.

Dior pakt feestelijke uit met maar liefst vijf stijlvolle Diorific Vernis nagelakjes en de Lucky Star Top Coat voor een party proof glans. Het fijne van Diorlak is het brede kwastje waarmee de lak in een streek kan worden aangebracht, en de lak droogt snel. Ik probeerde 890 Audace een klassiek diep bordeaux rode kleur en 360 Lively een zacht roze met subtiel parelmoerglansje.

Midnight Wish Dior Holiday Collection 2018. 5 Couleurs 057 Moonlight en 617 Lucky Star €61,50. Diorific Vernis €27,50, Diorskin Blush 001 €48,50. Rouge Dior Lipstick €40. Diorific Mat Lipstick €41,50. Vrijwel alle producten zijn limited editions.

Vorige
Vorige

ABEL: PARFUM & DUURZAAMHEID

Volgende
Volgende

BEAUTY SHOPPEN: AESOP STRIJKT NEER IN ANTWERPEN