BEAUTY VOOR IEDEREEN: SOAP FOUNDATION

DOE GOED & FEEL GOOD

SOAP FOUNDATION is een initiatief van SOAP TREATMENT STORE en DOCTORS AT SOAP. De stichting zet zich in om ongebruikte (of nauwelijks gebruikte) beauty producten in te zamelen en te doneren aan opvanginstellingen, instanties en goede doelen die vrouwen, mannen en kinderen in kwetsbare situaties helpen en opvangen (denk aan asielzoekers centra, alleenstaande tienermoeders, slachtoffers van huiselijk geweld, begeleid wonen, gezinnen die leven onder de armoede grens). Zodat ook zij kunnen genieten van dat beetje luxe.

De afgelopen zes maanden maakten donateurs 621 vrouwen, 277 kinderen, 47 mannen en 18 opvanginstellingen blij met 2089 samples, 14.963 producten, 728 donaties en 16 pallets vol producten. Doe ook mee!

Met Kerst in aantocht doe je natuurlijk ook mee. Hoe het werkt? Verzamel ongeopende beautyproduct(en) in de speciale SOAP FOUNDATION beautybag of neem ze zelf mee en lever ze in bij één van de verschillende inzamelingspunten – o.a. bij de SOAP TREATMENT STORES. Vervolgens worden alle gedoneerde beautybags door de SOAP FOUNDATION gedoneerd aan lokale opvanginstellingen, instanties en goede doelen. Zo komt al het moois uit jouw overvolle beautystash alsnog goed terecht.

Vorige
Vorige

LIQUID LIPSTICKS IN METALLICS

Volgende
Volgende

DAVINES MASKER: LET IT GO