MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

DAVINES MASKER: LET IT GO

THE CIRCLE CHRONICLES

The Circle Chronicles is een lijn van hoofdhuid- en haarmaskers van het Italiaanse Davines opgericht in 1993, en uitblinker van cosmetische haarproducten voor de professionele kappersmarkt.

Het zesde en nieuwste haarmasker in The Circle Chronicles-lijn heet Let it Go en oogt al even onweerstaanbaar leuk ls de andere vijf.

Let it Go staat in het teken van genieten en is een hair & mind ontstressende behandeling met abrahmi olie, een ingrediënt dat ook veel wordt gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde vanwege de helende eigenschappen om stress en slapeloosheid te verminderen. De formule is verrijkt met essentiële olie van zoete sinaasappel, een geur die de geest ontspant.

Alle Davines haarmaskers bevatten hoge percentages ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals klei, houtskool en plantaardige oliën, en hebben elk een speciaal karakter en originele verpakking die CO2 neutraal is. De maskers zijn ontwikkeld met het gebruik van energie uit 100% hernieuwbare bronnen en zijn vrij van siliconen en parabenen.

The Circle Chronicles zijn in hersluitbare 50ml verpakking te koop voor €9,90 per stuk. Voor de dichtstbijzijnde Davines salon klik hier http://www.davines.com/nl/salon-locator/