WIE WAT WAAR: DE LANCERING VAN MIRROR MIRROR #7

MIRROR MIRROR X AURA X BIOLAGE R.A.W

Onlangs vond de lancering plaats van alweer een nieuw nummer van MIRROR MIRROR, een magazine met de focus op beauty en fashion. En druk en gezellig dat was! Met dank aan sponsors als Marie-Stella-Maris, Warsteiner en Jajem.

De lancering van MIRROR MIRROR #7 werd gecombineerd met de expositie Nature Calls, een zesdelige serie met intrigerende foto-collages van Jasper Abels en hairstylist Daan Kneppers met modellen in weelderige geschilderde landschappen uit de collectie van het Rijksstudio. Zeven bekende modellen, onder wie Dorith Mous, Jelle Haen en Josefien Rodermans, gingen uit de kleren voor AURA, het non-profit platform dat wil zorgen voor meer diepgang binnen de modewereld.

Daan Kneppers is ambassadeur van het duurzame haarverzorgingmerk Biolage R.A.W en tevens trotse supporter van het AURA-project. Bij elk AURA-project staat natuurlijke schoonheid centraal en is gelinkt aan een goed doel. Nature Calls staat in het teken van water. De opbrengst van de verkoop van de Nature Calls foto’s gaat naar het Dolphin Project. (event-fotografie: Jelle Draper)

MIRROR MIRROR is in 2014 opgericht door modejournalist Georgette Koning, en heeft zich ontwikkeld tot platform voor Nederlands beautytalent. Fotografen, make-upartiesten, hairstylisten en stylisten later er hun beste werk zien.

In dit door…,staat vormgegeven nummer staan interviews met o.a. Diors artistiek directeur Maria Grazia Chiuri over haar visie op schoonheid. Tom Pecheux YSL’s global beauty director over zijn debuutcollectie voor Yves Saint Laurent. De gezichtsculpturen van Instagramsensatie Lylexox van afval gemixed met make-up. De bloemenfoto’s van Danielle Kwaaitaal als de fotomodellen van de natuur.

Vorige
Vorige

GLOW DOWN MAT MET ELLIS FAAS

Volgende
Volgende

FLORAÏKU: EEN POETISCHE GEURBELEVING