DIORSKIN FOREVER

 

UNDERCOVER MET CHRISTIAN DIOR

Diversiteit in de modewereld leverde nog iets positiefs op: ontelbare tinten foundations. Voor de perfecte selfie.

Van Ivory tot donker Light Mocha. Tussen deze twee aanvullende Forerever foundations van Christian Dior vind je een extra breed kleurenscale van Diorskin Forever Undercover foundations. De nieuwe 15 varianten zijn extreem dekkend – en zo beloofd het persbericht – ze blijven 24 uur lang blijven zitten. Láng hoor, zelf neem ik ook genoegen met 12 uur.

The stunning Natalie Portman reveals the new Dior Diorskin Forever Undercover, a 24h full coverage weightless foundation for a kiss proof, touch proof, and life-proof complexion! #diorforever

Fantastisch aan deze hoog-gepigmenteerde (dubbel zoveel pigment als in originele foundations) én super vloeibare foundations is dat het product zo goed als onzichtbaar is. Het geheim is de formule op waterbasis; een balans van water, siliconen en vluchtige oliën, waardoor het product niet alleen fijn ‘draagt’ maar ook ook dekt zonder de natuurlijke frisheid van het gezicht te verliezen.

De extreem langdurige dekking is te danken aan een poederduo dat bestaat uit een corrigerende werkend poeder dat oneffenheden verhult, en een poeder dat overtollig talg absorbeert.

Tip van Peter Philips, de bedenker en Creatief Directeur van Dior Make-up, is om te beginnen met het aanbrengen van de foundation op de plekken die het meest gecorrigeerd moeten worden. Kortom, deze fijne foundation is de ideale basis voor iedere make-uplook.

Diorskin Forever Undercover €46,50 via dior.com, bijenkorf.nl, douglas.nl

Vorige
Vorige

BABOR AGE ID MAKE-UP

Volgende
Volgende

NIEUW: COCO MADEMOISELLE EAU DE PARFUM INTENSE