MALIN + GOETZ

NIEUWE LIFESAVER VAN MALIN + GOETZ.

Lang dacht ik dat Malin + Goetz één of ander Scandinavisch hipster cosmetica-merk was. Tot ik een keer al googelend naar het merk een foto zag van de oprichters: Matthew Malin en Andrew. Twee New Yorkers!

Het Amerikaanse stel bracht onlangs een bliksembezoek aan Amsterdam waar ze vertelden hoe het 14 jaar geleden begon. Met vragen als ‘hoe maak je huidverzorging simpel, én onderscheidend in een overvolle markt’? En met de veelgehoorde opmerking ‘mijn huid is zo gevoelig, waarschijnlijk omdat ik veel producten gebruik’ gingen ze aan de slag.

In 2004 lanceerden ze in een klap elf uniseks Essentiels – zachte reinigers, moisturizers, serums, shampoo enz. - geïnspireerd op traditionele, natuurlijke apothekers formules waar ze een moderne twist aan wisten te geven. Naast de Essentiels zijn er inmiddels ook handgemaakte geurkaarsen en een collectie Malin + Goetz parfums, met elk 1 noot als uitgangspunt.

Met de wetenschap dat hun vaste trouwe klanten met het stel is meegegroeit – ouder geworden dus - lanceerden ze onlangs twee anti-age oogproducten.

Ik probeerde de Malin + Goetz Revitalizing Eye Gel, een verkwikkende gel die helpt tegen droge, vermoeide en gezwollen oogleden en wallen. Kortom het meest kwetsbare gebied rondom de ogen. De transparante oog gel bevat rijst en soja peptiden. Breng het aan, en je voelt meteen verkoeling, dat komt door het ingredient komkommerextract dat meteen de wallen aan pakt. Een blijvertje.

 Malin + Goetz Revitalizing Eye gel 15ml €46 via malinandgoetz.eu babassu.nl cosmania.nl

Vorige
Vorige

GIORGIO ARMANI SÌ PASSIONE

Volgende
Volgende

KENKÔ ONLINE MULTI-BRAND STORE