AFTERNOON TEA MET BVLGARI

SPECTACULAIR THEE DRINKEN IN HET AMSTEL.

Macarons met roze peper, diamanten van witte chocolade. Het sfeervolle Amstel Hotel serveert in mei een heerlijke BVLGARI Afternoon Tea die is geïnspireerd op Bvlgari’s nieuwe Pink Omnia Sapphire parfum. Vandaar de roze peper, één van de ingrediënten van het weelderige parfum.

Reserveer snel, want de Bvlgari Afternoon Tea is een zeer gewild en orginieel (moederdag) uitje.

Guess what, ik mocht vast snoepen van de Bvlgari Afternoon Tea met vier gangen die bij het opdienen ook allemaal worden toegelicht. Amstel chef Rogér Rassin overtrof zichzelf met onder andere een spectaculaire 1-op-1 replica van de inelkaar gelinkte Pink Omnia Sapphire flacon, gemaakt van cake.

Verder genoot ik van kokos abricoos scones, lemon curd en huisgemaakte jam, samosa en mint yogurt, en sandwiches met zalm, maar ook met eiersalade met…roze peper. De Pink Omnia Sapphire touch kwam ook terug in de aroma's van de heerlijke begeleidende thee-soorten.

De Bvlgari Afternoon Tea wordt in mei dagelijks geserveerd in de Amstel Lounge van 12.30 tot 14.30 en van 16.00 tot 18.00. Vanaf €47,50 voor twee uur smikkelen! Voor meer informatie en reserveringen: restaurant.reservations@ihg.com of 020 520 3101

Vorige
Vorige

ULTRASUN FACE & BODY MINERAL

Volgende
Volgende

MARIE-STELLA-MARIS SCENT DIFFUSER