PRIMARK PS…K-POP BEAUTY

K-POP MAKE-UP VOOR EEN DEWY LOOK.

Wat Japan was in de jaren negentig is Korea nu: hip, hot en happening. De meest gewilde modemerken – dank aan Vetements – hebben tegenwoordig Korea als een grootste afzetmarkt. Korea is cool, voor mode maar helemaal voor beauty is het land trendsettend. Dat komt deels door de populariteit van de inspirerende K-Pop  oftewel Koreaanse popmuziek met sterren en hun perfecte make-up en frisse dewy looks.

De nieuwe beauty Primark PS…K-POP collectie is helemaal geinspireerd op dit fenomeen. Pastels, en een fris dauw-effect zetten de toon in deze 12-delige collectie waarvan de verpakkingen opvallend cute zijn. Liefde op het eerste gezicht, en helemaal om te eten (maar doe dit niet) zijn het Cheeks Blush & Highlight Palette en Sugar Rush Eye Shaduw met snoepkleurtjes die zijn verpakt in …hartjes.

Primark Ps…K-POP bevat ook enkele items met een knipoog. PS... K-POP Bubble Blush is zo knalroze dat het meer oogt als schmink dan als make-up. Maar als je het Barbappa-roze heel goed uitsmeert dan verandert het in een jeugdige en glimmende pasteltint. Dat is ook geval met de zeer vloeibare Super Cheeky cheek tint.

De meeste producten zoals Super Cheeky en de mooie matte Pillow Talk lipsticks zijn uitgerust met zachte cushions (sponsjes) zodat je de producten makkelijk en zacht aanbrengt. Beamin’ Shimmer Powder is zelfs voorzien van een mega cushion en heeft qua verpakking iets weg van een zoutvaatje. Strooi ermee, en je huid gaat feestelijk flonkeren. Het is een van de leukste K-POP producten. De 3 tinten van lipstick Jelly Belle met vitamine E zijn verkrijgbaar in zacht, en hard roze en rood. De kleuren ogen fel opgebracht glanzen je lippen vooral.

Grappige items in de K-POP collectie zijn het glitter Gel Eye Mask en een lachend wit ei als bewaarplaatst voor de bijgeleverde knalroze beautyblender waarmee je vloeibare make-up flawless aanbrengt.

PRIMARK PS...K-POP Bubble Blush €5 (2 tinten). Blender Sponge & Case €3. Gel Eye Mask €2. Sweet Cheeks Blush & Highlight Palette €7. Sugar Rush Eye Shaduw Palette €7. Beamin’Shimmer powder €3,50

Vorige
Vorige

MUGLER LANCEERT ALIEN MAN

Volgende
Volgende

URBAN DECAY NIEUW NAKED PETITE HEAT