YVES ROCHER MARACUJA

IN TROPISCHE SFEREN.

De maracuja is het gele zusje van de passievrucht en groeit in warme streken zoals Israel, Brazilië en Colombia. De smaak van maracuja is zoet (heerlijk met ijs!), maar wat milder dan van de passievrucht. Deze maand lanceert Yves Rocher de Maracuja limited edition collectie met verschillende verzorgingsproducten die tropisch ruiken en make-up in felle kleurtjes.

Wist je dat het Franse Yves Rocher als sinds 1959 een expert is in plantaardige cosmetica en een van de meest duurzame cosmetica merken? Zo zijn de Maracuja Botanical Scrub en de Maracuja Body Moisturizing gel verpakt in eco friendly tubes en bevatten alle producten grotendeels ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Omdat Yves Rocher de meeste cosmetica zelf in Frankrijk produceert en niet werkt met tussenhandelaren zijn alle producten spotgoedkoop! Zo kost de zonnige Maracuja Eau de Toilette slechts €32 (100ml). Deze gelimiteerde editon geur is een tropische cocktail van passiefruit en gember. En dat ruikt verkwikkend spicy, fruitig en zwoel. 

Op het vlak van make-up pakt Yves Rocher kleurrijk uit met drie passievolle lip-potloden. Deze drie rode Radiant Lip Crayons zijn heerlijk creamy dankzij de karité en mango-boter, en ze glanzen subtiel. Eyecatchers zijn de drie Le Vernis lakjes met onder andere stralend goud en het bijzondere Vert Tropical groen – trendalert!

Je maakt je zomerlook compleet met het Bronzing Powder Duo die twee zonnige tinten beige bevat en het extract van de tiarébloem en geen parabenen (conserveringsstoffen).

Yves Rocher Maracuja Eau de Toilette 100ml - €32. Haarparfum 100ml - €14,90. Geparfumeerde bad- en douchegel 200ml - €2,50 400ml - €3,95. Bodyscrub 150ml - €4,95. Hydraterende gel 200ml - €4,95.

Yves Rocher Duo poeder zonnige teint Collector's item - Hâle Foncé Duo poeder zonnige teint Collector's item - Hâle Moyen 15g - €25,90. Glossy lip pen - Orange Sanguine-Glossy lip pe -Rouge Vif Glossy lip pen-Rouge Profond 2,5g - €13,90. Le Vernis Or Ensoleillé-Corail Pop-Vert Tropical-5ml - €5,90.

Vorige
Vorige

5 X SALLE PRIVÉE PARFUMS

Volgende
Volgende

MAISON FRANCIS KURKDJIAN PARIS