MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

M.A.C X JEREMY SCOTT

FLASHBACK MET M.A.C X JEREMY SCOTT.

Afgelopen januari werd de samenwerking M.A.C x Jeremy Scott bekend gemaakt. Jeremy Scott showt twee keer per jaar in New York zijn eigen modelijn, maar brak pas echt door bij een breed publiek sinds hij werkt als artistiek directeur van het populaire Italiaanse Moschino.  

De ambitieuze Texaan wilde al vele jaren niets anders dan een beroemd ontwerper worden en trok al vroeg de aandacht met outfits van beddenlakens. Voor de samenwerking met M.A.C liet Scott zich wat betreft verpakking inspireren door muziekdragers uit de eighties als boomboxes, cassettebandjes en cd’s. Gaaf!

 

Lip X 9: Future Emotions is een lippalet verpakt als cassette en bevat negen warme liptinten met als meest brutale uitschieter paars. Cheek X 3: Acoustica bevat drie gezichtmake-upjes. In de cd mixtape-verpakking zit een highlighter, bronzer en een blush. De kers op de taart is Eye Shadow X 29: Lo-Fi, een 29-delig oogpalet dat is verpakt in een draagbare boombox inclusief spiegel, met alle kleuren van de regenboog waarmee je eindeloos kleurrijk kan combineren. De texturen lopen uiteen van mat, satijn tot glam. Alle producten zijn uitgebracht in gelimiteerde oplage, dus wees er snel bij!

 Lip X 9: Future Emotions €35, Eye Shadow X 29: Lo-Fi €75, Cheek X 3: Acoustica €35. Via online.