MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

LAUNCH: CHARLOTTE TILBURY’S MAGISCHE STERRENOGEN

LIMITED EDITION|STARS-IN-YOUR-EYES-PALETTE

In een verpakking met glitters straalt het nieuwe Stars In Your Eyes Palette van Charlotte Tilbury je letterlijk tegemoet.

Voor een stel ultieme smokey eyes moet je natuurlijk zijn bij de Britse. Charlotte Tilbury is al decennia de make-artist van de sterren (Kate Moss!) en lanceert sinds 2013 het een na het andere schitterende oogpalette waaronder het Instant Eye Palette dat vorig jaar binnen 24 uur was uitverkocht. Do we need to say more?

De nieuwste must-have is het langwerpige Stars In Your Eyes palette met zowel matte als metallic finishes, en bevat vier verschillende looks die je in een handomdraai maakt met 3 tinten (1. prime 2. enhance 3. smoke).

Zin een herfstige smokey eyes? Ga dan voor de Happy Eyes met twee matte kastanje-achtige bruintinten en een metalic bronskleurige zweem.

Condident Eyes is mijn favoriete kleurencombinatie met warm aubergine paars en twee metalic tinten waarvan een tegen paars aan schurkt.

Met drie sprankelende metallics in goud garanderen Power Eyes een feestelijke oogopslag. Party! De meest ingetogen smokey eyes creeer je met Love Eyes; met een mooie matte lichte en donkere nude tint, en een nude variant in metallic. Hebben!

Charlotte Tilbury Stars-In-Your- Eyes Palette €75 limited edition via debijenkorf of charlottetilbury.com