BALMAIN HAIR COUTURE

HAUTE COUTURE HAIR GIFTS

Een high fashion modehuis met een exclusief haar-atelier? Het Parijse Balmain heeft niet alleen dát, maar nog veel meer: hele gave gifts!

Heb je het over het modelabel Balmain dan denkt elke modeliefhebber meteen aan Parijse glamour met opvallende looks die zijn ontworpen door de mediagenieke Olivier Rousteing. De tweejaarlijkse Balmain-shows zijn ook een zeer belangrijk uithangbord geworden voor Balmain Hair Couture. In de maanden voorafgaand aan elke show stelt creatief directeur Olivier Rousteing zijn haarideeën voor aan Balmains haar creatieve regisseur Nabil Harlow, die ook mee denkt over nieuwe haarstylingproducten en haar-extensies waaronder clip-in en inslaghairextensions die door de klant thuis kunnen worden aangebracht. Naast een uitgebreide reeks haarsproducten zijn er gave Balmain Hair Couture gifts om hebberig van te worden!

Klanten van zowel Balmain fashion en Balmain Hair Couture zijn onder andere Beyoncé, Rihanna, Kim Kardashian en talloze topmodellen onder wie Gigi Hadid. Zeker weten dat zij ook weg zullen zijn de nieuwste Hair Barette met een 14 karaats vergulde gouden pin. Het ontwerp is geïnspireerd op de Balmain wintershow en voorzien van het Balmain logo (logomania!).

In deze show kwamen ook enkele uitgesproken lak looks voorbij. Hoogglanzend zwart lakmateriaal komt terug in het schattige Balmain Hair Couture Cosmetic Bag, het is polstasje inclusief een tube Moisturizing Shampoo, Moisturizing Conditioner en de bestseller Silk Perfume.

Ook een limited edition is een grote lak lederen luxe toilettas met gouden details, perfect voor het houden van alle haarverzorgings essentials. Deze toilettas is inclusief een Thermal Protection Spray, Argan Moisturizing Elixir en een mooie zwarte Luxury Spa Brush.

Limited editie Hair Barette €225. Grote limited editie lak lederen toilettas €99. Kleine Limited edition Cosmetic bag €35

Vorige
Vorige

NIEUW PARFUM: ZADIG&VOLTAIRE

Volgende
Volgende

LAUNCH: CHARLOTTE TILBURY’S MAGISCHE STERRENOGEN