MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

BEAUTY ALERT! MATTE LIPS CHANEL ROUGE VELVET EXTRÈME

Mat, glossy of nude? Vaste waarde in het najaar is een matte lip. De nieuwe Chanel Rouge Allure Velvet Extrème lippenstift-lijn bevat zes intense matte tinten van caramel beige, helder oranje tot de in deze shoot gebruikte warme bordeaux rood.

Make-up artist Eva Agerbeek biedt inspiratie! Ze gebruikte Chanel Rouge Allure Velvet Extrème N 116. “Deze matte lipstick is longlasting, heeft een second skin effect, en draagt ook nog eens aangenaam.”

KISSED LIPS

Eva Agerbeek: “Scrub voor het aanbrengen van de lipstick eerst je lippen, dit kan bijvoorbeeld met een zelfgemaakt mengel van suiker en honing.

LIPPEN: De lipstick is aangebracht met een klein compact buffer kwastje. Het resultaat is nonchalant, vlekkerig: het Kissed Lips-effect.

HUID: Ik heb de huid mat gehouden, de blush is aangebracht met Rouge Allure Velvet Extrème en met de vingers aangebracht.

BEAUTY HACK 1

Voor de avonturier. Chanel Rouge Allure Velvet Extrème N 116 als eyeliner, aangebracht met een kwastje. In de praktijk zal een lipstick als eyeliner snel vlekkerig worden. Maar hoe leuk is het om te experimenteren met make-up? Nou dan!

BEAUTY HACK 2

Bij deze look is de lipstick als een veeg aangebracht. Eva Agerbeek: “Ik wilde een spontaan effect en heb de veeg uit de losse pols aangebracht. Uiteindelijk is dit een heel draagbare look.”

Chanel Rouge Allure Velvet Extrème €37. Via chanel.com

 

Fotografie
Erasmo Parra

Make up & Hair
Eva Maj Agerbeek

Styling & Concept
Nikki Huiberts

Model
Robinson Koster @ Max Models