MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

CHANEL: LA CRÈME MAIN TEXTURE RICHE


NU: DE VERBETERDE FORMULE

Het oog wil ook wat. De handcrème van Chanel is daarom niet verpakt in een alledaagse tube, maar in een waar stukje design in de vorm van ei.

Als maatwerk, zo precies ligt de ovale verpakking van La Crème Main in de hand. Maar liefst vier jaar werd er aan gewerkt aan dit ergonomische ontwerp dat bovendien is uitgerust met een beschermend doseringsysteem dat voorkomt dat lucht en bacteriën in de verpakking geraken. Slim! In 2017 verscheen de versie, Chanel verbeterde ondertussen de formule. De nieuwe Texture Riche voelt nu nog rijker en meer fluwelig aan.

Met de koude dage in aantocht is deze hydraterende handcrème met plumping-effect probaat tegen droogheid en kloofjes. Het geheim: verzachtende rozen was van de meiroos afkomstig van Chanels eigen Pégomas velden in het Zuid-Franse Grasse, daar groeit ook de iris pallida die zorgt voor een verhelderend effect. Verrijkende ingrediënten zijn glycerine en sheabutter

La Crème Main van Chanel is niet alleen een heerlijke handenverwenner voor mee in de tas, maar ook een knap staaltje techniek.

La Crème Main Chanel Texture Riche 100ml €49 via chanel.com en warenhuizen.