MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

NUXE: NATUURLIJKE LUXE

NIEUWE ANTI-AGING LIJN MET JASMIJN

Natuurlijke ingrediënten staan bij het Franse cult huidverzorgingsmerk NUXE hoog in het vaandel. De natuurlijke cosmeticaproducten van NUXE zijn favoriet bij veel Françaises. NUXE is zelfs nummer één in de Franse apotheken op het gebied van anti-aging.

Onder de Nederlandse consument is vooral de Huile Prodigieuse® Dry Oil populair. NUXE’S nieuwe multi-correctie anti-aging range Crème Prodigieuse® Boost bestaat uit 5 skincare producten met een “CTRL-Z” actie om de effecten van vermoeidheid, stress en luchtvervuiling te bestrijden en de huid fris, glad en stralend te maken. Alle 5 producten bestaan maar liefst uit meer dan 91% natuurlijke ingrediënten.

Crème Prodigieuse® Boost stimuleert de natuurlijke collageenaanmaak en pakt de eerste tekenen van huidveroudering aan. Het geheim? De producten bevatten een antioxidant complex van jasmijnbloesem. Deze bloem vormt dan ook de basis van de geur van de liijn, samen met roze lychee.

Crème Prodigieuse® Boost range: € 30,75 - € 44,95. Verkrijgbaar vanaf deze week bij onder andere: Ici Paris XL, Pour Vous en DA+MOOI.