EIGENWIJS ROZENPARFUM VAN MAISON CRIVELLI

ROSE SALTIFOLIA

Thibault Crivelli is de oprichter van het nieuwe Franse parfumhuis Maison Crivelli. Maak kennis met een serie eigenzinnige parfums die je volgens de oprichter niet alleen moet ruiken maar persoonlijk moet ervaren.

Met een vader als apother, die een eigen cosmeticamerk had, wist Thibault Crivelli dat hij ooit op een dag ook een merk zou bestieren. Het werd een heel parfumhuis! Crivelli ging niet over een nacht ijs, voordat hij zijn eigen merk lanceerde werkte hij jaren in de retail met parfums van Dior, Givenchy en Guerlain. Ook Maison Crivelli zit in het luxe-segment met goed doordachte parfums.

Voor wie dol is op rozenparfums, is het zeker de moeite waard om een monster op te vragen van Maison Crivelli’s Rose Saltifolia bij Skins Cosmetics, of nog beter een bezoek te brengen aan de winkel. Rose Saltifolia is, zoals de naam al verklapt een rozengeur met een zoutige inslag. Maar vergis je niet het is ook een sprankelende, volle bloemengeur die langdurig aanwezig blijft. Inderdaad een ervaring. Het streven van Maison Crivelli is duurzaamheid en verantwoord produceren. Zo bevatten de parfums onder andere geen kleurstoffen en is de witte stijlvolle verpakking van recyclebaar karton.

Maison Crivelli Rose Saltifolia Skins Cosmetics 30ml €80. Via Skins.nl

Vorige
Vorige

NIEUWE TRENDSETTERS: DE VSCO-GIRLS

Volgende
Volgende

HIER BESTEL JE KOREAANSE BEAUTY