MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

RESERVEER BVLGARI’S EXCLUSIEVE HIGH TEA

PARFUMS ALS HIGH TEA INSPIRATIE

Bvlgari maakt de hele maand november luxe bereikbaar door middel van een onweerstaanbare Afternoon Tea in het Amstel Hotel. Deze high tea bestaat uit oogverblindende gangen waarin Bvlgari juwelen en nieuwe Bvlgari parfums zijn doorvertaald naar unieke (lees instagrammable!) gerechten. Na afloop krijg je een mooie Bvlgari goodiebag mee

Macarons in de vorm van parfumflacons, luchtige patisserie versierd met Bvlgari-juwelen van marsepein, scones met red berries maar ook prachtig gestylde sandwiches – en nog meer moois en heerlijks! Ervaar net als MIRROR MIRROR hoe Bvlgari je mee neemt op een smakelijke reis door Italië, het land van la dolce vita. In de 4-gangen van deze exclusieve Afternoon Tea verwerkte het culinaire team van het Amstel Hotel de nieuwste Bvlgari parfum lanceringen Rose Goldea Blossom Delight en Splendida Tubereuse Mystique.

De luxe Bvlgari Afternoon Tea wordt de hele maand november dagelijks geserveerd van 12.30 tot 14.40 uur en van 16:00 tot 18:00 uur voor €67,50 per persoon inclusief een glas champagne. Reserveer nu via de site van het Amstel Hotel de meest exclusieve Afternoon Tea van Nederland!