MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

MAAK KENNIS MET LÖWENGRIP

MINIMALISTISCHE CLEAN BEAUTY

Onlangs maakte MIRROR MIRROR aangenaam kennis met Isabella Löwengrip, de oprichtster/influencer van het Zweedse clean beautylabel Löwengrip.

Isabella bracht op uitnodiging van parfumerie Douglas een bezoek aan Amsterdam om haar clean beauty label met louter natuurlijke formules persoonlijk toe te lichten. Dat de blondine even in Amsterdam was, is best bijzonder want in Zweden is de onderneemster die haar merk oprichtte in 2012 een ster, die ook regelmatig opduikt in de roddelpers vanwege haar relatie met de miljardair Erik Selin. Isabelle Löwengrip, haar bijnaam is Blondinbella, dankt haar succes onder andere aan haar nauwe band met haar online community. Ook zet ze zich vol overgave in voor Hand in Hand, haar foundation ter promotie van vrouwelijke ondernemers.

Uiteindelijk draait het natuurlijk om de producten. Ze zijn schappelijk geprijsd en in het bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De bestsellerlijn vertelde Isabella is de Daily Facial Care-lijn met Vitamine C als vertrekpunt. Ook legde Isabella uit dat  ze haar formules samen met chemici bedenkt, en dat ze het liefst zo weinig mogelijk ingrediënten per product gebruiken.

Douglas verkoopt een zestigtal items waaronder Löwengrip Healthy Glow Hand Balm met amandelolie, het is een fijne handcrème die lief ruikt naar honing en musk, de crème voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid. Nog een aanrader is Count on Me, een longlasting deodorant uit een tube in crème-vorm en de nieuwe Daily Facial Care Clean & Calm, een milde en duurzame gezichtsreiniging (75 ml€26,48).

Check alle Löwengrip producten bij Douglas.nl