MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

MAISON REBATCHI VANGT JEUGD IN PARFUM

NIEUW PARIJS PARFUMHUIS

Mohamed Rebatchi werkt al jaren in de parfumwereld. Als hij 22 is weet de Parijzenaar zeker dat hij een eigen parfumlijn wil opzetten. Zijn droom komt uit in het voorjaar van 2018 met Maison Rebatchi Paris. Inmiddels zijn er zes parfums.

Rebatchi werkt voor zijn parfums met talentvolle parfumeurs die bekend staan om hun creativiteit, precisie in keuze van ingrediënten en grondstoffen. Samen met verschillende parfumeurs lanceerde hij vier parfums, inmiddels zijn er zes stuks. Allemaal uniseks geuren. Met Randa Hammani ontwikkelde hij voor de liefhebbers van rozen het heerlijke Rose Rebatchi. Feu Patchouli is creatie van Bertrand Duchaufour en een houtachtige chypre.

Voor Bois d'enfants vroeg Rebatchi aan Karine Chevallier of zij zijn jeugd – die zich vooral afspeelde in het bos waar hij graag speelde - wilde vangen in een eau de parfum. Chevallier stelt Rebatchi, en ook ons niet teleur. Bois d’enfants is een frisse opwekkende dennengeur en een warme comfortabele ondertoon van wierook. Een knap staaltje werk.

Maison Rebatchi Paris 50ml €98 100ml €150 (100ml). Exclusief verkrijgbaar online via Retreat.nl of in de fysieke winkel:Van Oldebarneveltstraat 123, Rotterdam, en Blush in Maastricht .In Parijs bij Maison Rebatchi, 63 Rue Lauriston.