SPARKLE SPARKLE: MET EEN VEGAN GOUD-ACCENT

GLOW STICK GOLD VAN NOTO

Als gouden primer op de jukbeenderen, als oogschaduw rond je ogen of een flash of gold waar je ook maar wenst ergens op je lichaam. De Glow Stick Gold van NOTO is multifunctioneel en de nieuwste toevoeging aan het Greenbeauty Marktet assortiment.

Het gebruik van de glow stick voor een glanzend goudaccent is eenvoudig: je brengt het goud aan op je huid met je vingers of een brush. Het resultaat is een subtiele gouden dewy glow.  Beauty hack: je kan de stick ook gebruiken voor je wenkbrauwen of op je haar.

NOTO BOTANICS is in 2016 bedacht door make-up artist Gloria Noto die met haar vegan unisex merk het verschil wil maken in de conservatieve beautywereld. 'Be as mnimal or as expressive as you please - all identities welcome.'

De NOTO collectie bevat onder andere krachtige organic serums en sticks, alles is natuurlijk. De ingrediënten van Gold Glow Stick zijn bijvoorbeeld het hydraterende olive fruit oil, coconut met vitamine E en jojoba oil dat rijk is aan antioxidanten en mica voor de glans.

Ontdek alle NOTO BOTANICS producten op Greenbeautymarktet.com. Gold Glow Stick 2 ml €17,50

Door Sophie-Céline Hamer

Vorige
Vorige

INK FUSION CHANEL: ÉCHT MATTE ROOD

Volgende
Volgende

MAAK KENNIS MET LÖWENGRIP