MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

SHOPPEN MET EEN PERSONAL BEAUTY ASSISTANT?

JA! ONTDEK DEZE NIEUWE BIJENKORF SERVICE

Heb je geen idee welke dagcrème het best past bij je huidtype? Of wat een primer precies doet? Of welke foundation perfect kleurt bij je huid? De Bijenkorf in Amsterdam en Rotterdam brengen sinds deze maand uitkomst met persoonlijk advies van een personal beauty stylist.

De personal beauty stylist laat je ook kennismaken met nieuwe Bijenkorf merken waaronder Gucci Beauty en Hourglass. Hoe? Een persoonlijke afspraak maak je online, voor een uur betaal je slechts €10. “We vinden het belangrijk dat onze klanten de beste service krijgen. De personal beauty stylist heeft kennis van alle merken en zorgt dat iedere klant een advies op maat krijgt,” zegt Eefje Luuring, Buying Manager Beauty de Bijenkorf.

Eefje tipt ook de gloednieuwe adventkalender met bestsellermerken als het perfecte cadeau om te geven en om te krijgen tijdens het feestseizoen. De beauty adventskalender is te koop voor €119 en bevat 24 producten met een totale waarde van €275 variërend van Glow tonic van Pixi (100 ml), Orgasm Blush van NARS (travelsize), Translucent Powder van Laura Mercier (travelsize) en MAC lipstick (fullsize) tot Volumizing Shampoo van Philip B (60 ml) en Rose hair and body oil van Ouai (45 ml).