MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

SEXY FRUITIG PARFUM VAN JAN

VILHELM PARFUMERIE

De Zweedse New Yorker Jan Ahlgren, de oprichter van Vilhelm Parfumerie, wilde een fruitig parfum ontwikkelen. Het moest sexy ruiken en niet vluchtig zijn. De nieuwe lancering heet Body Paint.

De basis van de expressieve geur is de fantasie – of is het de waarheid? – van Ahlgren gaat over een gemaskerd feest in Parijs dat uitmond in een bacchanaal met een mystiek ritueel waarin een vrouw wordt overgoten met blauwe verf én het sap van rijpe peren en prikkelende chili. “Shit,” zegt Ahlgren tijdens een bezoek aan Amsterdam, “dat was het recept!” Hij liet zijn fantasie uitvoeren door parfumeur Marc-Antoine Corticchiato met als resultaat het fris broeierige Body Paint.

Jan Ahlgren zette vier jaar geleden zijn in het geel verpakte merk in de markt als ‘luxury with a smile’. Na een grootste lancering in het Londense warenhuis Liberty’s werd Vilhelm Parfumerie ontdekt door de pers en geurenlovers. Het gaat goed en er zijn plannen voor nieuwe geuruitingen waaronder geurkaarsen. Dus in de toekomst zien we nog meer geel.

Vilhelm Parfumerie Body Paint 100 ml, € 210) is binnenkort verkrijgbaar bij Skins Cosmetics. Via Skins.nl