MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

YVES ROCHERS’ ODE AAN DE NATUUR

ADVENTSKALENDER VOL PLANTAARDIGE COSMETICA

Met de prachtige gedachte dat de natuur het mooiste (én gratis) geschenk is, pakt Yves Rocher uit met een eerbetoon aan de natuur in de vorm van betaalbare (€49,90) adventskalender vol verwenmomenten en 2 Kerst Collecties.  

Een van de 2 sprankelende Kerstthema’s heet Dennenwoud, een frisse fruity mix van sinaasappel en cederhout met bijvoorbeeld een Geparfumeerde Doucheolie (200ml €5,95) volgens een formule die voor 91% bestaat uit natuurlijke ingrediënten.

De 9-delige collectie bevat onder andere ook een verkwikkende Bruisbal (€4,95) en een Handcrème (€2,95). De uitstraling van de hele lijn is super feestelijk groen met goud.

De Sneeuwvlokken Collectie, verpakt in rood bezaaid met sterren, viert de zoete geur van witte amandel en bevat eveneens een 9-tal verzorgingsprodukten waaronder een heerlijke Lippenbalsem (€1,95) en Geparfumeerde Bodymilk (200ml €4,95).

Pièce de resistance is de Yves Rochers’ Adventskalender, een onweerstaanbare mooie doos vol beauty-verrassingen, zoals het hoort 24 stuks in totaal. Variërend van nagellak (met een prachtige rood), shampoo, gezichtsreiniger, enkele parfums, hydraterende crèmes, scrub en meer plantaardige cosmetica!

Geheel in de lijn van visionair Yves Rocher die heilig geloofde in cosmetica op basis van planten - zijn zowel de adventdoos als de kartonnen produkt-verpakkingen 100 % recyclebaar. De mooi gedecoreerde doosjes zijn herbruikbaar voor andere cadeautjes of mooi als Kerst versiering in de boom Check de hashtag #reusableadventcalender voor meer inspiratie.