MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

DAVINES’ DUURZAME HAARVERZORGING

SCRUB CLEANSER & ANTI-HAARBREUK HAARMASKER

Haar wassen? Ja natuurlijk maar ook de hoofdhuid intensief scrubben is belangrijk. Gebruik eens Davines’ SOLU/sea salt scrub cleanser uit de Essential Haircare-lijn, en voel het verschil. Ook nieuw The Restless Circle van Davines.

Het is roze, zit in een transparant (recyclebaar) bakje en lijkt op een heerlijk toetje. Mis! De korrelige substantie is Davines’ Solu Sea Salt Scrub Cleanser, een diep reinigende cleanser in pasta-vorm met zuiverende eigenschappen. Deze fris zoetig ruikende scrub  bevat Italiaans zeezout uit de zoutpan van ene meneer Culcasi in Paceco. De scrubbende zoutkorrels verwijderen onzuiverheden. Gevolg: het haar blijft langer fris en schoon en voelt na de doe-het-zelf behandeling zijdezacht aan. Net als andere produkten van het Italiaanse Davines zijn de ingrediënten vrijwel allemaal van natuurlijke oorsprong.

Davines’ zes-delige’ The Circle Chronicles-haarmaskercollectie is uitgebreid met The Restless Circle. De prachtig verpakte maskers zijn allemaal verschillend in geur, kleur & werking. The Restless Circle geeft beschadigd haar meer volume en elasticiteit en voorkomt haarbreuk. Het masker is vrij van parabenen en siliconen en hoeft slechts 15 minuten in te werken en bevat een chiazaadextract, is rijk aan aminozuren, antioxidanten, koper, zink en ijzer en legt een biomimetisch laagje om de haarvezels en maakt het haar dikker en elastischer.   

Davines The Restless Circle 50ml €€9,90, Davines SOLU/sea salt scrub cleanser 250ml  €27,70. Hbb24.nl/Davines