EXIT: DONKERE KRINGEN

MÁDARA’S 2 NIEUWE LIFESAVERS

Het Sos Eye Revive Hydra Cream & Masker is een van de twee nieuwe oogproducten van Mádara Organic Skincare op basis van het wetenschappelijk ontwikkelde en klinisch bewezen EyeBright Periocular Compex, met …ogentroost. Het is één van de 6 natuurlijke ingrediënten tegen huidveroudering, irritatie, droogheid, vochtophoping en donkere kringen.

“De huid rond de ogen is vier keerdunner en gevoeliger dan de rest van het gezicht en reageert als eerste op stress en irritatie. Slaapgebrek, een ongezonde levensstijl, roken, gebruik van elektronische apparaten, frequent reizen en emotionele stress kunnen allemaal problemen van het oogcontourgebied veroorzaken. Huidveroudering en luchtvervuiling doen daar nog een schepje bovenop, met als gevolg een dunner wordende huid rond de ogen, donkere kringen, overhangende oogleden, rimpeltjes en een vermoeide blik,” zegt Lotte Tisenkopfa-Iltnere, CEO van As Mádara Cosmetics en co-ontwikkelaar van alle Mádara producten:

Lotte vond in samenwerking met een wetenschapper en dermatoloog de juiste mix van plantaardige ingrediënten. Dit eerder genoemde EyeBright Periocular Complex bestaat uit een mix van actieve, plantaardige ingrediënten: ogentroost, usnea (korstmos), ginko biloba, zwarte thee, rode klaver en paardenkastanje. Zes krachtige plantenextracten die in het complex samenwerken om verschillende oogcontour problemen te verhelpen.

MIRROR MIRROR probeerde vanwege een ietwat droge huid rond het oog en roodheid, het hydraterende en kalmerend Mádara’s SOS Eye Revive Hydra Cream & Mask, verpakt in een tube met pompje. Je brengt het masker (de crème dus) genereus rondom het oog aan en mag het 2 keer per dag gebruikten, ‘s morgens en ‘s avonds. Na een minuut of 15 verwijder je het met water of een doekje. Het resultaat is een fris gevoel en een prettig aanvoelende, minder rode en strakke huid.

 Het 2de nieuwe oogproduct is RE:GENE Optic Lift Serum, een zacht liftend en verstevigend serum.

Sos Eye Revive Hydra Cream & Masker 20 ml € 32,95. RE:GENE Optic Lift Serum 15ml, 37,95. Mádara Cosmetics is o.a te koop via Bijenkorf.nl, groenedrogist.nl, shizo.nl, BeautyX, Vitaminstore, Drogisterij.net en diverse schoonheidssalons

Vorige
Vorige

3-IN-1 OP ZIJN LONDONS

Volgende
Volgende

ROLLEN MAAR!