MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

ELLA K : INTRIGERENDE PARFUM FORMULES

BOTSWANA’S GEURIGE DELTA’S

Skins Cosmetics verrast met 2 nieuwe parfums in de Oeuvre Collectie van Ella K. De eigenzinnige parfumlijn is geïnspireerd op indrukwekkende plaatsen waaronder de groene en geurige delta’s van de Okavango een rivier in Botswana. MIRROR MIRROR testte Reflet Sur L’Okavango.

Dat Reflet Sur L’Okavango niet zomaar een parfum is bewijst de intrigerende formule van Ella K oprichter en tevens parfumeur Sonia Constant. Voor al haar parfums gebruikte ze afwijkende en de meer onbekende noten. Reflet Sur L’Okavango bevat onder andere kappertjes en gedroogde kruiden, maar Sonia liet zich vooral verleiden door de bloeiende acacia-bloemen, een zwaar zoetige honingachtige sensatie. Ze mixte de mimosa-achtige bloem met de Capparis spinosa, met een zachte melkachtige geur. Het parfum opent tintelfris, de basis ruikt rijk naar bloemige noten waaronder jasmijn. De geur is een tikkelktje poederig, maar ook donzig en sterk tegelijkertijd.

Het andere nieuwe Ella K parfum heet Cri du Kalahari en is geïnspireerd op baobab boomschors die ook groeit in Botswana, test deze zelf, en kies!

Ella K Parfums, Reflet Sur L’Okavango. Cri du Kalahari 70ml €195. Via Skins.nl