DE HERO’S VAN bareMINERALS

CHECK DEZE CLEAN BEAUTY LIJN

De cleane beauty van bareMinerals is nu exclusief te koop bij Douglas. Het Amerikaanse beautylabel werd opgericht in 1995 door de vrouwelijke onderneemster Leslie Blodgett.

BareMinerals brak zo’n 20 jaar geleden door met Loose Mineral Foundation. Deze lichtgewicht foundation met SPF15 zonbescherming is inmiddels verkrijgbaar in 35 tinten en ideaal voor een no-make-up look die de hele dag mooi blijft zitten.

Een ander BareMinerals hero-product is Complexion Rescue Hydrating Gel Cream, een vochtinbrengende crème. Je kan dit hydraterende 3-in-1 product gebruiken als tinted moisturizer en foundation. Zie het als een fijne CC-crème met SPF 30 voor een goed verzorgde huid.

Voor een veerkrachtige huid gebruik je Skinlongevity Vital Power Serum. Het serum zorgt ook voor een lichte glow en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, onder andere dankzij het wetenschappelijk bewezen ingrediënt Niacinimide. De matte Barepro Longwear Lipstick in 35 tinten heeft een vegan formule en is waterproof, veegvast en kusbestendig. Voelt fijn op de lippen, maar neem zoals bij de meeste lipsticks de longwear-belofte niet al te serieus. Alle bareMinerals producten zijn 100% dierproefvrij en vrij van parabenen, palmolie en ftalaten.

Exclusief via Douglas.nl BareMinerals Loose Mineral FoundationVerkrijgbaar in 35 shades € 31,62. Complexion Rescue Hydrating Gel CreamVerkrijgbaar in 35 shades, € 32,65. Skinlongevity Vital Power 50 ml, € 46,35. Serum Barepro Longwear Lipstick € 24,48.

Vorige
Vorige

BETOVERENDE N°5 L'EAU CAMPAGNE

Volgende
Volgende

GIO PASTORI’S FANTASIE