MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

  NIEUW BANILO CO: KOREAANSE MAGIE

VAN SORBET NAAR BALM NAAR OLIE

Het lijkt er op dat Koreaanse cosmetica steeds meer voet aan wal krijgt op de Nederlandse nuchtere bodem. Maak kennis met Banilo Co met een effectieve cleansing balm die transformeert van sorbet naar balm in een zachte olie. Vanaf vandaag te koop met andere verrassende Banila Co producten via Douglas en Douglas.nl

Banilo Co Clean It Zero Balm bestaat in 4 varianten, voor verschillende huidtypes en behoeftes.  Op de verschillende pastelkleuren na, zijn alle potjes identiek, en mooi op te zien. MIRROR MIRROR probeerde Clean It Zero Balm Original voor het op een milde wijze verwijderen van heftige make-up zoals zwarte eyeliner en mascara.

Cleansing Balm Banilo Co, Clean it Zero Original Original 100 ML 19,95 180 ML 29,95

HOE? In gebruik is de balm eenvoudig en zuinig, het ruikt overigens aangenaam zoet. Op de droge huid breng je een bolletje aan. Masseer het secuur in de huid. Zodra je water toevoegt transformeert de balm in  een melkachtige substantie, die spoel je af met lauw water. That’s it.

Clean It Zero Revitalizing100 ML € 25,90

Clean It Zero Revitalizing is geschikt voor de vette en gecombineerde huid. De resveratrol geeft de huid weer levendigheid en zorgt voor een verfrist gezicht.

Clean It Zero Nourishing 100 ML €27,90

Clean It Zero Nourishing bevat de Ginsengbes, die eens per vier jaar bloeit en vol zit met voedende stoffen. Nourishing is geschikt voor een droge en gevoelige huid, kalmeert en hydrateert. 

Clean It Zero Purifying 100 ML €25,90


Clean It Zero Purifying verzacht de gevoelige huid zonder irritaties. 7 natuurlijke ingrediënten verminderen de gevolgen van een gestreste huid, perfect voor de gevoelige huid.