MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

DE KUNST VAN HET BADEN MET DIOR

 WATER & GOUD SMELTEN SAMEN

Een relaxmoment in bad staat in het teken van geuren en texturen. J’Adore van Dior verrijkt dit moment met een weldadig en luxe badritueel én een touch of gold!

Het nieuwe badritueel J’Adore van Dior bestaat uit een subtiel geparfumeerde en weldadig schuimende Huile de Douche et Bain en zit verpakt in de legendarische flacon die iedereen kent van het J’Adore parfum. Het geparfumeerde bloemboeket van J’Adore met als topnoot jasmijn ruik je terug in 3 nieuwe producten.

Lait Sublime is een met katoennectar verrijkte bodymilk die fijn uitsmeert en ja de neus ruikt wederom het zinneprikkelende jasmijn-extract.

De finishing touch van het badritueel is Gelée d’Or, een gladde en fonkelende textuur voor letterlijk een stralende huid. J’Adore Gelée d’Or is verpakt in een kloeke luxe glazen pot met gouden deksel. De gelcrème bevat minieme gouddeeltjes en parelmoer. Speel ermee, bepaal zelf de perfecte plaats voor een schitterend glansaccent. Je decoletté? Je schouders? Beide? Het hele lichaam? Waarom niet. De fijne frisse gel trekt snel in. Cleopatra zou stinkend jaloers zijn!

 Dior J’adore Sparkling Body Gel Jar 150ml €81, Body Milk 200ml €57,50. Bath & Shower Oil 200ml €50,50. Via Dior.com of de Bijenkorf

Door Sophie-Céline Hamer