MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

BVLGARI’S ODE AAN TUBEROSE

EAU DE PARFUM MET KARAKTER   

Na een geurige ode aan de iris, roos, jasmijn en magnolia verrast Bvlgari met een Tubereuse Mystique, een mooi eau de parfum geïnspireerd op tuberose.

De tuberose (geen familie van de roos) toevoeging aan de Splendida Bvlgari Collectie onderstreept met dit nieuwe ingrediënt evenals de andere Splendida Eau de Parfums een ander facet van het karakter van een vrouw. Tuberose, is een witte nachtbloem en staat als Mistress of the Night symbool voor verleiding. Het bloemige geur-aroma ruikt krachtig, rijk en betoverend. Het is een legendarische geur die naadloos aansluit bij de orientaalse verhalen uit Duizend-en-een Nacht sprookjes en andere broeierige saga’s. Tuberose geldt als het meest expressieve ingredïent in het palet van een parfumeur, in dit geval is dat Master Perfumer Sophie Labbé.

Naast bloemrijk tuberose staan in dit parfum natuurlijke en dierlijke noten centraal, denk aan  Vanilla Absolute en de warme amber noot. Bvlagri’s Tubereuze Mystique is net als Bvlgari-jwelen geen doorsnee parfum, maar een onderscheidend en opvallend parfum. Ideaal ook voor de aankomende winter.

Splendida Bvlgari Tubereuse Mystique Eau de Toilette 100ml €98. Verkrijgbaar via Bvlgari P.C Hooftstraat 73, Amsterdam. Bvlagari.com