HET GELUK VAN DIPTYQUE

GELUK, BESCHERMING, HARMONIE

Het Franse Diptyque viert Kerst met 3 erg fraaie geurkaarsen geinspireerd op lucky charms. De gedetailleerde illustraties op de kaarsen en adventskalender zijn gemaakt door Olaf Hayek. Collector’s items!

Een droomvanger, een hoefijzer, de Chinese kat, het klavertje 4 enzovoort. Iedereen is in meer of mindere mate bijgelovig.  Het luxe Diptique haakt in op ons bijgeloof met sierlijke geurkaarsen waaronder de groene Candle Pin Protecteur in een feestelijke glazen houder die is versierd met symbolen van geluk, bescherming en harmonie.

De Candle Pin Protecteur heeft noten van aromatische dennenboom en lelietje-van-dalen. De geur is vertrouwd en geruststellend.

In de rode Candle Flora Fortuna geurkaars zitten ingrediënten die geluk brengen in verschillende culturen. Op de glazen houder staan talismannen, een lucky Chinese kat, klavertje vier en gekruiste vingers. De geur is kruidig en bloemig.

De blauwe Blissfil Amber kaars is versierd met onder andere lieveheersbeestjes en zwaluwen, ruikt inderdaad naar warm amber en een snufje geranium. Let op, alle 3 zijn limited editions, ze vliegen de winkel. Oja, Vergeet vooral geen mooie wens voor 2020 te maken als je de kaars uitblaast.

Diptyque Als set 3x 70 gram €94 in cadeau-doos (30 branduren). Xmas 2019 Candle Pin Protecteur 190 gram €32. Xmas 2019 Candle Flora Fortuna 190 gram €32. Via Skins.nl

Vorige
Vorige

SHISEIDO’S SYNCHRO-COLLECTIE

Volgende
Volgende

  NIEUW BANILO CO: KOREAANSE MAGIE