MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

SHISEIDO’S SYNCHRO-COLLECTIE

 ONTDEK DE VIERDELIGE GEZICHTSKWAST

Het Japanse Shiseido verrast met een aantal baanbrekende producten waaronder een gezichtskwast geïnspireerd op de camelia bloem.

De basisproducten uit de Synchro-foundation collectie zijn ontwikkelt volgens een technologie die rekening houdt met temperatuurwisselingen zoals vocht en hitte, en het absorbeert talg. Alsof de make-up net fris is aangebracht, dat is het idee achter deze collectie.

De Synchro Skin Self Refreshing Concealer (€35) camoufleert donkere kringen en imperfecties zonder zwaar op de huid te voelen. De nieuwe Synchro Skin Correcting Gelstick Concealer (€35) is verpakt in een handige kleine stick en dekt maar liefst 24 uur lang. De Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder (€44) is de lieveling van elke visagist omdat het transparante poeder (passend bij elke huidskleur) en zal nooit een witte lelijke waas achterlaten.

Synchro Skin Self Refreshing Cushion Compact (€35) denkt aan het milieu en is te koop als refill. De luchtige en langhoudende cushion foundation is verkrijgbaar in acht tinten en dep je zachtjes over de huid, naar buiten toe. Écht een must-have voor in elke tas.

De opvallende Hanatsubuki Hake Polishing Face Brush (€70) is een onweerstaanbaar hebbeding. Zet ém op je huid en het voelt goed. Deze vierdelige superzachte luxe ‘kwast’ is bedacht voor een zo gepolijst mogelijke huid, en geschikt voor alle make-up texturen. Dankzij de Hidden Core technologie, die zorgt dat het product goed wordt samengedrukt breng je make-up in ronddraaiende beweging perfect kan aan. Deze perfecte blender is 100% vegan.

Verkrijgbaar via onder andere Douglas.nl Iciparisxl.nl