NIEUW: NKD/BTY

Het komt niet vaak voor dat een modemerk out of the blue een cosmetica collectie lanceert. NA-KD durft het aan met NKD/BTY.

Het Zweedse merk werkte de afgelopen tijd in het geniep aan het beauty project en verrast - niet geheel toevallig voor de feestdagen - met een indrukwekkende beauty lijn. MIRROR MIRROR kreeg een sneak peak in de vorm van een prachtige box vol NKD/BTY. De 15-delige cosmetica-lijn valt op door de opvallende focus op wenkbrauw-items met 2 handige brow gels en 2 brow potloden geschikt voor de nieuwe trend, virgin brows. Verder in deze evenwichtige collectie: 1 mooi eyeshadow palette met 10 hippe beige en bruintinten, 1 liqued eyeliner voor de perfecte wink, enkele ipsticks en 2 lip potloden in gedekte modekleuren en mooie 2 bronzers.

De bedoeling is om in 2020 deze lijn met vegan ingrediënten uit te breiden. Met wat precies, is nog een verrassing, maar een mooi ingetogen oogpalet zou een logische aanvulling zijn. De prijzen voor de strak en in het wit met goud vormgegeven producten zijn vriendelijk, vanaf €12 voor tot €39. Vanaf 10 december te koop via Na-kd.com, check het merk alvast hier.

Vorige
Vorige

DE PRONKSTUKKEN MOLTON BROWN

Volgende
Volgende

SHISEIDO’S SYNCHRO-COLLECTIE