DIOR: BRONZEN DOE JE ZO

FRISSE GLOW

Dior vernieuwde onlangs diens Dior Bronze zonnecrème-lijn met meer doeltreffende formules. Dior Bronze Lait en Brume Protecteur Hâle Sublime is nu te koop met beschermingsfactor 50.

Ik probeer de redelijk geprijsde Dior Bronze Crème Protecteur Hâle Sublime SPF30 voor het gezicht, mooi verpakt in een goudkleurige tube. Het eerste wat je letterlijk opmerkt bij een zonnecrème is vaak de geur, die nogal eens irriteert. Dior Bronze ruikt als een zacht bloemboeket met jasmijn, oranjebloesem en Ylang Ylang. Fans van Dior Bronze herkennen de geur meteen, om de lichtheid te onderstrepen is een vernieuwende versie van de bedwelmende Monoï-noot aan dit ‘boeket’ toegevoegd.

Hoe het smeert? Fris en zacht, is de eerste indruk. De textuur is licht, en bevat plantaardige bestandsdelen. De bij zonnebrandcrèmes bekende witte waas smeer je makkelijk weg. Dankzij toegevoegd parelmoer krijgt je huid een instant natuurlijke glow. Dior Bronze beloofd dat je huid sneller bruin wordt, en dat het bruiningseffect na het zonnen wordt voortgezet. Na de eerste zomerse zonnestralen zal dat nog moeten blijken.

Dior Bronze Crème Protecteur Hâle Sublime SPF30 of SPF50 Visage Tube 50ml €36. Dior Bronze Milky Mist SPF50 spray 125ml €40. Dior Bronze Lait en Brume Protecteur Hâle Sublime €36,80.Via dior.com of in de Bijenkorf

Vorige
Vorige

VANDEROHE: 100% GROEN POWER SERUM

Volgende
Volgende

WIE WAT WAAR: DE LANCERING VAN MIRROR MIRROR #7