MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

MÁDARA: CLEAN IN DE ZON

GROENE ZON & SELF-TANNING

In 2018 lanceerde MÁDARA (afkomstig uit Letland) haar eerste SPF serie op basis van natuurlijke ingrediënten, ze werden in no time bestsellers.

Het formuleren van natuurlijke-SPF producten is één van de meest complexe uitdageningen in de skincare markt. Mádara werkte jaren aan zonneproducten zonder synthetische zonnefilters (alternatief: minerale filters) die geen witte waas achterlaten en evenmin plakkerig aanvoelen. Mijn favoriet is Mádara’s SPF 30 Age-Defying Suncream Plant Stem Cell, het voelt zijdezacht, ruikt hemels en beschermt en verzorgd (€29 40ml). Een van de ingredienten is hyaluronzuur en biedt de huid intense hydratatie en voorkomt uitdroging.

Dit jaar breidt MÁDARA uit met drie vernieuwende formules zonbescherming en self-tanning. Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar als ze net zo fijn zijn als de andere Mádara producten dan zijn het zeker geen miskopen.

 Fake it natural look self tan milk €27 150ml. Sun15 beach bb shimmering sunscreen spf15 €21,95 100ml, Sun20 weightless sun milk spf20 €21,95 100ml. Via madara.com