COACH FLORAL BLUSH: VIER DE ZOMER

DELICAAT ZOET

Gardenia, jasmijn én theeroos. Floral Blush is vooral geïnspireerd op het Coach Tea Rose bloemmotief, dat ter decoratie als een bedeltje aan de flacon hangt. Een leuk exttraatje.

 Coach Floral Blush is een prikkelende bloemige damesgeur die opent met als topnoten goijbessen en grapefruit. Het hart is pioenroos met een scheut perzik. Zoet? Zeker, maar niet té, dankzij de muskachtige basisnoten die zorgen voor een licht bedwelmend karakter.

Wat is Coach? Coach staat ook bekend als ‘The Grande Dame of American Luxury Brands’, is in 1941 opgericht en van oorsprong specialist in kleine lederwaren. Coach-ontwerper Bonnie Cashin had een oog voor praktische zaken, zoals speciale opbergvakjes. Ze introduceerde gedurfde felle kleuren en bedacht als onderscheidende sluiting een handig turnlock draaislot die nu de parfumflacon siert. Tegenwoordig is Coach ook een high-end modelabel en zijn er sinds 2007 een  dertigtal geuren.

 Coach Floral Blush 90ml €90,00, 50ml €70, 30ml €39 en als Body Lotion 150ml €28. via iciparisxl.nl en in andere parfumeriën

Vorige
Vorige

MAAK KENNIS MET e.l.f COSMETICS

Volgende
Volgende

MÁDARA: CLEAN IN DE ZON