MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

NIEUW CHANEL HYDRA BEAUTY

ONTDEKT CAMELIA WATER CRÈME

Een natuurlijke glow, een gehydradeerde huid en vooral geen spoortje van stress. Welke vrouw droomt er niet van om er altijd uitgerust en stralend uit te zien?

Op het gebied van huidverzorging is hydrateren het sleutelwoord. Chanel verrijkte onlangs de Hydra Beauty-lijn met een nieuw product: Hydra Beauty Camellia Water Cream, een effectieve crème.

Over de camelia: die hoort bij Chanel. In geen enkele modecollectie ontbreekt de witte bloem. Coco Chanel hield van de camelia omdat de bloem symbool staat voor puurheid, maar als ontwerper zag ze de bloem ook als elegant vrouwelijk en versierend accent, in haar voor die tijd vrij jongensachtige garderobe.

Voor skin care (en parfums) teelt Chanel zelf camelia’s in het Zuid-Franse Grasse, op eigen velden. Zodra de camelia’s zijn geoogst – in de periode van januari tot maart - worden ze meteen geëxtraheerd zodat het krachtige en pure Camellia Alba PFA blijft behouden. Dit pure, huid herstellende ingrediënt is in hoge mate geconcentreerd met cellen met water die eenmaal in contact met de huid zorgen voor een 24 uur durende hydratatie. Plus: fijne lijntjes worden gladgestreken (hyaluronzuur) en je teint wordt op slag helder en foundation smeert smooth uit.

Chanel Hydra Beauty Camellia Water Cream 30ml €54. Via chanel.com en in erkende parfumerieën @chanel.beauty