SISLEY : DIT SMEER JE OP JE HANDEN

HAND VERZORGING MET SPF

Vergeet ze niet! Je handen. Je handen zijn evenveel in beeld bij de zon als je gezicht. Vooral de fietsers onder ons zouden eigenlijk extra vaak moeten smeren.

Sisleÿa Concentré Anti-Âge Mains biedt optimale bescherming tegen de zon (SPF 30), werkt ouderdom tegen, beschermd en verjongd. Maar er is meer: deze handcrème voorkomt ook het ontstaan van pigmentvlekken en maakt bestaande pigmentvlekken minder zichtbaar dankzij hexylresorcinol, een krachtig verhelderend actief ingrediënt. Het padina-pavonicaextract versterkt de vocht vasthoudende laag in de lederhuid en zorgt dat de huid er voller uitziet. Kortom: bij herhaaldelijk gebruik worden rimpels gladgestreken, de huid voller, nemen pigmentvlekken af.

In 2016 ontdekte Sisley een derde dimensie in de factoren van huidveroudering: de epigenetica. Sindsdien is deze nieuwe aanpak geïntegreerd in alle verzorgingen van de verzorgingslijn Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge: doelgericht inwerken op de levenscyclus van de cellen om zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge Concentré Anti-Âge Mains 75 ml € 115,50. Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge Crème Concentrée Fermeté Corps 150 ml € 262. Via de geselecteerde luxe parfumeriespeciaalzaken, de Sisley-counter in de Bijenkorf Amsterdam en in Hudson’s Bay te Den Haag

Door Sophie-Celine Hamer

Vorige
Vorige

SCHOON MET AESOP

Volgende
Volgende

BUCKETLIST BEAUTY ADRESJE